Noutati, stiri

DESPRE NOI

Înfiinţată în anul 1997 S.C. TOTAL NSA S.R.L. a fost concepută iniţial ca o companie specializată în principal în comercializarea de piese şi accesorii auto, urmând mai apoi afirmarea acesteia pe piaţa transportului internaţional de mărfuri, pentru a ajunge în prezent o companie recunoscută în zona Sibiu şi nu numai, camioanele societăţii noastre putand fi văzute pe toate marile artere ale României precum şi pe marile autostrăzi din Europa. În prezent societatea are ca principal obiect de activitate Transporturi rutiere de mărfuri.

Flexibilitatea şi adaptabilitatea la nevoile şi cerinţele clienţilor nostri au facut ca serviciile noastre să fie căutate de o varietate de clienţi din Romania şi din străinătate, ceea ce a permis dezvoltarea rapidă a societaţii noastre astfel că în prezent deţinem o flotă de 140 camioane de ultimă generaţie şi peste 250 de angajaţi specializaţi în domeniul  de activitate al companiei.

Din anul 2007 am început să ne ocupăm şi de comercializarea de agregate de balastieră şi carieră, având o blastieră de la Balomiru de Cîmp şi una la Cioara în jud. Alba. Transportul acestora este realizat cu cele 15 basculante 8x4, şi cele 15 capete tractor, respectiv 15 semiremorci basculabile, 4 excavatoare (două de 48to, şi doup de 28to), 3 ăncărcătoare frontale (capacitate cupă 3,5mc), un cilindru compactor şi un autogreder, aflate în proprietatea firmei.
Produsele balastierelor sunt certificate faţă de cerinţele SR 662:2002 şi SR EN 12620+A1:2008 pentru utilizarea la fabricarea betoanelor, drumurilor şi alte lucrări civile de geniu.

Pe lângă produsele balastirerlor noastre comercializăm şi alte produse de balastieră şi carieră, în funcţie de necesităţile clientului.

Tot din 2007 ne ocupăm cu comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate, având o staţie de distribuţie carburanţi în comuna Cristian, jud. Sibiu.